top of page

Film & tv

DE BEENTJES VAN SINT HILDEGARD

"De Beentjes van Sint-Hildegard is een grappige Twentse bioscoopfilm, gedragen door drie Tukkers. Herman Finkers’ pokerface boeit ook zonder droge grappen: hij heeft een soort gezicht dat nieuwsgierig maakt. Met Johanna ter Steege vormt hij een weinig sexy, maar innemend koppel. Regisseur Johan Nijenhuis, koning van de Nederlandse romkom, bewijst onnadrukkelijk zijn vakmanschap: met een goed script maakt hij een goede film" (NRC). 

Ik speel in de film de rol van Ilse, de schoondochter van Jan (Herman Finkers) en Gedda (Johanna ter Steege).

In september 2020 was ik samen met editor Bas Icke te gast bij de talkshow 'NFF Ontmoet de Makers' op het Nederlands Filmfestival, om over de film en de nominaties te praten.

Om dat interview terug te kijken, klik hier.

Beentjes poster.jpg

De film verkreeg na de première de Gouden -en Platina filmstatus, 3 Gouden Kalf nominaties, de prijs ‘Beste bioscooptitel van eigen bodem’ en trok ruim 700.000 bioscoopbezoekers. Daarmee is het de best bezochte Nederlandse film van 2020.

Regie: Johan Nijenhuis. 

Cast: Herman Finkers, Johanna ter Steege, Leonie ter Braak, Ferdi Stofmeel, Aniek Stokkers, Daphne Bunskoek.

Meer informatie over de film vind je hier.

POPPETJE VAN PAPIER

Het Poppetje van Papier is een levenloze pop bestaande uit drie stroken inpakpapier. Met drie poppenspelers brengen wij de pop tot leven en nemen wij ons publiek mee in de magische wereld van de manipulatie.

 

Deze vorm werkt zowel in het theater als op beeld. Naast onze jeugdtheatervoorstelling ben ik daarom, samen met mede acteurs Dennis de Groot en Christiaan Koetsier, regelmatig met het Poppetje van Papier op televisie te zien, bijvoorbeeld bij 'Kerst met de Zandtovenaar' op NPO3. 

In het jaar 2020 waren wij finalisten van het RTL4 programma Holland's got Talent. Al onze optredens zijn uitgezonden op televisie en hier terug te zien.

Meer informatie over zowel de theatervoorstelling als de televisieoptredens van het Poppetje van Papier vind je op de website. 

COMMERCIALS

Ik ben regelmatig te zien in commercials op televisie of op het internet.

Bekijk hieronder een impressie.

2020 - RECLAME TAKE AWAY

2019 - RECLAME UNITO SMART KRAAN

2019 - RECLAME ANTI ROKEN OVERHEID

bottom of page